SEIZOEN 2023

Vanaf maandag 10 juli 2023 is het weer mogelijk om iedere dag bij de Bever (Beverbekerdijk) in Achel (BE) en aan de Bergbosweg 17 te Budel (NL) langs te komen voor zelfpluk en/of de koop van producten.

Je bent welkom van 9.00 tot 18.00 uur.

Welkom op de website van

Fruitbedrijf Jan Janssen

Eén van uw vakantiedagen zult u wel eens in de bossen blauwe bessen hebben aangetroffen, bosbessen, met zo'n prachtig waslaagje. De laatste jaren zijn in ons land verschillende kwekers deze tot nu toe in onze streken vrij onbekende bes gaan telen. Het resultaat is verbluffend. Zie maar eens naar deze vruchten, ze zijn veel groter dan u ze in het wild aantreft. Dat ze gezond zijn, daaraan hoeft u niet te twijfelen. Wat de smaak betreft: ze zijn overheerlijk.

Bekijk eens rustig deze site en kom alles te weten over de mogelijkheden van de Amerikaanse bosbes, of beter bekend de blauwe bes. Bent u erg nieuwsgierig geworden hoe ze nu daadwerkelijk smaken, breng dan eens een bezoek aan ons bedrijf. Hier kunt u tijdens het seizoen zelf plukken of, mocht het u dat te veel moeite kosten, ze direct kopen. 

 

Ook buiten het seizoen kunt u in Budel terecht voor de verschillende producten, gemaakt van de eigen geteelde bessen. 

Nieuws

Artikel: Blauwe bessen zijn écht gezond voor je!

14-05-2020 19:36
7 redenen waarom je élke dag blauwe bessen zou moeten eten! Check dit leuke artikel op de website...
<< 1 | 2

Enquête

Wat bevalt u het best aan onze nieuwe website?

De uitstraling (2,614)
53%

De achtergrondinformatie (1,236)
25%

De praktische informatie (1,122)
23%

Totaal stemmen: 4972